0,00 

Joulukuuset kasvattajalta

Valikoimissamme muotoleikatut suomalaiset metsäkuuset kaikissa kokoluokissa sekä muita kuusilajeja hieman. Kasvatamme kaikki puut itse siemenestä lähtien.

Joulukuusi toimitetaan kotiin tai voit tulla valitsemaan kuusen suoraan viljelmältä. Tuhansien kuusien joukosta löytyy varmasti oma suosikkisi. Kuusen voi tulla varaamaan omaksi jo ennen lumia, jolloin valikoima on parhaimmillaan ja kuusen valinta helppoa. Yhteistilauksella ystävän tai naapurin kanssa voit säästää

Lahjaidea! Ilahduta ystävääsi lahjakortilla, jolla voi valita mieleisen joulukuusen tai jonkun muun puun Puut-taimitarhan valikoimista.

Varainhankinta

oulukuusien myynnistä saatte vähällä työllä hyvän tuoton. Esimerkiksi myymällä kaksi kuusta per oppilas, voi  luokan tuotto olla vajaa tuhat euroa. Yhteistilauksissa kerätään ostotilauslaput yhteen. Tilauslappuihin merkitään haluttu kuusi tai kuuset. Sovitte toimituspäivän, jolloin joulukuuset toimitetaan. Joulukuuset tuodaan haluamaanne paikkaan. Kukin joulukuusi on merkitty, joten kukin saa haluamansa joulukuusen. 

Joulukuusen hoito-ohjeet

Jos kuusi on jäässä, se pitää sulattaa hitaasti. Hyvä sulatuspaikka on viileä tila, jossa on muutama lämpöaste. Kuusen tulee saada vettä myös sulatuksen aikana. 

Ennen veteen laittamista tyvestä tulee sahata vähän pois, tuoreen imupinnan aikaansaamiseksi.

Veden kulutus on suurinta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarkista ja lisää vettä tarpeeksi usein.

Puut-taimitarha on joulupuuseuran jäsen.

Tilaa joulukuusi:

Puut-taimitarha

Kavastontie 120
25460 Kisko (Salo)
Y-tunnus 2593615-5