Joulukuuset kasvattajalta

Valikoimissamme muotoleikatut suomalaiset metsäkuuset kaikissa kokoluokissa sekä muita kuusilajeja hieman. Kasvatamme kaikki puut itse siemenestä lähtien.

Joulukuusi toimitetaan kotiin tai voit tulla valitsemaan kuusen suoraan viljelmältä. Tuhansien kuusien joukosta löytyy varmasti oma suosikkisi. Kuusen voi tulla varaamaan omaksi jo ennen lumia, jolloin valikoima on parhaimmillaan ja kuusen valinta helppoa. Yhteistilauksella ystävän tai naapurin kanssa voit säästää

Lahjaidea! Ilahduta ystävääsi lahjakortilla, jolla voi valita mieleisen joulukuusen tai jonkun muun puun Puut-taimitarhan valikoimista.

Pieni joulukuusi

Varainhankinta

Joulukuusien myynnistä saatte vähällä työllä hyvän tuoton. Esimerkiksi myymällä kaksi kuusta per oppilas, voi  luokan tuotto olla vajaa tuhat euroa. Yhteistilauksissa kerätään ostotilauslaput yhteen. Tilauslappuihin merkitään haluttu kuusi tai kuuset. Sovitte toimituspäivän, jolloin joulukuuset toimitetaan. Joulukuuset tuodaan haluamaanne paikkaan. Kukin joulukuusi on merkitty, joten kukin saa haluamansa joulukuusen.


Joulukuusen hoito-ohjeet

Jos kuusi on jäässä, se pitää sulattaa hitaasti. Hyvä sulatuspaikka on viileä tila, jossa on muutama lämpöaste. Kuusen tulee saada vettä myös sulatuksen aikana.

Ennen veteen laittamista tyvestä tulee sahata vähän pois, tuoreen imupinnan aikaansaamiseksi.

Veden kulutus on suurinta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarkista ja lisää vettä tarpeeksi usein.

koristeltu joulukuusiTilauslomake

Valitse alla olevasta tilauslomakkeesta kuusi koon mukaan. Merkitse haluamasi kappalemäärä tai "Valitse kuusi"-kohdasta voit selata kuusien kuvia ja valita mieleisesi kuusi. Valittuasi joulukuusen, voit suorittaa tilauksen loppuun täyttämällä alapuolella olevat tilaajan tiedot. Toimitamme tilauksesi haluamaasi osoitteeseen Helsinki-Salo-Turku -akselilla tai sopimuksen mukaan.

Tilaan joulukuusia seuraavasti:

 kuusi 180 cm
Metsäkuusi n. 1,8 m korkea
60 €
kuusi 200 cm
Metsäkuusi n. 2 m korkea
63 €
kuusi 220 cm
Metsäkuusi yli 2,2 m korkea
66 €
 erikoiskuusi 180 cm
Erikoiskuusi n. 1,8 m korkea
67 €
erikoiskuusi 200 cm
Erikoiskuusi n. 2 m korkea
70 €
erikoiskuusi 220 cm
Erikoiskuusi yli 2,2 m korkea
73 €
Yhteistyökumppani:
Tilaajan tiedot (* pakollisia tietoja)
Nimi:*
Puhelin:*
Sähköposti:*
Laskutusosoite:*
Toimitusosoite jos eri kuin laskutusosoite:
Lisätietoja:
Kuljetus:*

Haluttu toimitusviikko:
Puut-taimitarha on joulupuuseuran jäsen.
Joulupuuseuran jäsen